Prvi pogled na 2. sezonu Appleovih serija Severance i Silo!

ponedjeljak, 10. lipnja 2024. 21:45

Danas smo dobili prvi pogled na nove sezone jednih od najboljih Appleovih žanrovskih serija – Severance i Silo. Prvi video materijali objavljeni su u sklopu događanja Apple Worldwide Developers Conference iliti WWDC 2024 kao dio teasera za ono što tek dolazi na Apple TV Plus.
Video počinje povratkom Marka Scouta u Lumon Industries, dok mu Milchick želi dobrodošlicu. To je jedan kratki isječak, dok drugi također prikazuje Marka, ali u raznim radnim odijelima na stolu u Lumonu, a zatim ga prikazuje kako trči kroz hodnike zgrade. To nam zapravo ne daje previše konteksta, ali bolje je od ničega. Apple TV Plus je uz video objavio i frišku fotografiju iz druge sezone Severancea, koja opet prikazuje Marka, no ovaj puta kako drži svoje balone dobrodošlice.
Your innie has already seen this image.
A first look at Severance Season 2. pic.twitter.com/qCB5DZPIdl
— Apple TV (@AppleTV) June 10, 2024
Druga sezona serije Severance nastavit će istraživati ​​posljedice postupka ‘raskida’ i predstaviti nove članove glumačke postave koje čine: Gwendoline Christie (Game of Thrones), John Noble (Fringe), Alia Shawkat (Arrested Development), Merritt Wever (Unbelievable), Bob Balaban (The Chair), Robby Benson (American Dreams), Ólafur Darri Ólafsson (The Missing, NOS4A2) i Stefano Carranante.
Druga najzanimljivija stvar u teaseru je pogled na drugu sezonu distopijske SF serije Silo, s Rebeccom Ferguson, Timom Robbinsom, Commonom i ostalima u glavnim ulogama. Otkrivene su i prve fotografije koje uključuju dvije fotke s Juliette Nichols kako stoji ispred Silosa u svom odijelu za čišćenje, kao i one s likom Roberta Simsa te Bernarda Hollanda.
What secrets lie beyond the silo?Your first look at Silo Season 2. pic.twitter.com/UxXzN2FgTE
— Apple TV (@AppleTV) June 10, 2024
Za sada niti Severance ni Silo nemaju datum premijere za nove sezone. Severance i Silo samo su dvije serije u nizu projekata koji su prikazani u videu, koji također uključuje poglede na serije Dark Matter, Presumed Innocent, Bad Monkey i Lady in the Lake; nove filmove Fly Me to the Moon, Wolfs i The Instigators te povratničke serije Pacinko, Slow Horses i Shrinking.
Get ready for something different. pic.twitter.com/DoA4GgAJ4g
— Apple TV (@AppleTV) June 10, 2024
The post Prvi pogled na 2. sezonu Appleovih serija Severance i Silo! appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.