Predator: stiže novi film franšize pod naslovom Badlands

petak, 9. veljače 2024. 23:31

Ako vam se svidio akcijski SF film Prey iz 2022. godine u režiji Dana Trachtenberga onda imamo dobre vijesti za vas. Dan Trachtenberg i 20th Century Studios surađivat će na još jednom filmskom projektu Predator franšize. Ne možemo reći da nas to previše čudi, s obzirom da je Prey bio prilično uspješan i hvaljen. Na stranici Rotten Tomatoes i dalje drži vrlo visoku ocjenu od 94% od kritike na 282 osvrta, i prilično solidnih 74% od gledatelja na uzorku od preko 5 tisuća gledatelja. Čak je i naš recenzent bio više nego ugodno iznenađen filmom, za kojeg je napisao da je dobro podmazana mašina u kojoj svaki element ima svoje mjesto i funkciju. Ako ste preskočili naš osvrt na film možete ga pronaći ovdje.
Sljedeći film franšize nosi naslov Badlands. O radnji za sada nije poznato gotovo ništa, ali znamo da Badlands nije nastavak filma Prey. Također znamo da se radnja odvija u budućnosti, a šuška se da će film predvoditi ženski lik. Trachtenberg će režirati film, koji u produkciju kreće već ovog srpnja. Scenarij je napisan, kojeg potpisuje Patrick Aison (Prey), prema priči koju su zajedno osmislili Trachtenberg i Aison. Iako datum izlaska filma još nije otkriven, s obzirom na početak produkcije može se očekivati u kinima 2025. godine.
No to nije sve. Badlands po svemu sudeći nije jedini projekt iz Predator franšize na kojem se radi, ili barem kojeg se planira. Sada studio planira više projekata, s Trachtenbergom u središtu zbivanja.
Franšiza je započela s danas kultnim filmom Predator iz 1987. godine, u kojem su se Arnold Schwarzenegger i Carl Weathers borili protiv vanzemaljske vrste koja lovi druge oblike života radi sporta. Zatim su uslijedila tri nastavka: Predator 2 iz 1990., Predators iz 2010. i The Predator iz 2018. godine. Dobili smo i dva crossovera s Alienom: Alien vs. Predator iz 2004. i Aliens vs. Predator: Requiem iz 2007. godine, dok se Prey smatra prikvelom.
The post Predator: stiže novi film franšize pod naslovom Badlands appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.