Outer Range: trailer za 2. sezonu serije izaziva putovanjem kroz vrijeme

ponedjeljak, 15. travnja 2024. 23:19

Prime Video objavio je prvi službeni trailer i poster za drugu sezonu SF mystery serije Outer Range u kojoj jednu od glavnih uloga tumači Josh Brolin (Dune: Part Two). Druga sezona donosi novog showrunnera i izvršnog producenta Charlesa Murraya (Sons of Anarchy, Luke Cage), koji je zamjenio Briana Watkinsa. Brolin je nedavno u intervjuu izjavio da je promjena bila važna za budući uspjeh Outer Rangea. “S Brianom, mislim da je dobio odgovornost koja je bila neodgovorna s obzirom na njegovo iskustvo. Nikad prije nije bio na setu.” Ostali izvršni producenti druge sezone su: Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Ernest McNealey, Josh Brolin, Tony Krantz, Heather Rae i Jon Paré. Osim što Brolin tumači jednu od glavnih uloga i što obnaša funkciju jednog od izvršnih producenata, također je i režirao jednu od nadolazećih epizoda, što mu predstavlja redateljski debi. Redatelji ostalih epizoda su: Gwyneth Horder-Payton, Blackhorse Lowe, Deborah Kampmeier i Catriona McKenzie.
Radnja prati rančera Royala Abbotta koji se bori za svoju zemlju i obitelj nakon što je otkrio nedokučiv fenomen na rubu divljine Wyominga – mračnu prazninu. Misterij koji okružuje metafizičku prazninu na zapadnom pašnjaku ranča produbljuje se u novoj sezoni, dok se Royal i njegova supruga Cecelia bore da održe svoju obitelj na okupu nakon iznenadnog nestanka njihove unuke. Ulozi su veći za Abbotte, koji se sada suočavaju s prijetnjama na nekoliko frontova. Druga sezona serije tjera svoje likove dublje u prazninu s dubokim i nepredviđenim okolnostima koje bi mogle uzdrmati same temelje vremena.
“Ako na prolazak kroz portal gledate kao na nešto što može naštetiti ili izliječiti, to je isti način na koji se nosimo sa sjećanjima. S nekim sjećanjima se moraš suočiti kako bi mogao prijeći tu točku. A ako stvari koje su dio vašeg sjećanja postanu stvarne kada prođete kroz portal, to će ili učiniti psihičku štetu ili ćete morati pronaći snagu za koju niste znali da je imate.” – izjavio je Murray.
Uz Brolina glavne uloge tumače Lili Taylor (Perry Mason), Imogen Poots (Baltimore), Tamara Podemski (Reservation Dogs), Lewis Pullman (Lessons in Chemistry), Tom Pelphrey (Ozark), Noah Reid (Schitt’s Creek), Shaun Sipos (Reacher), Isabel Arraiza (The Little Things), Olive Abercrombie (The Haunting of Hill House) i Will Patton (Horizon: An American Saga).
Druga sezona serije Outer Range premijerno na Prime Video stiže 16. svibnja sa svih sedam epizoda.
The post Outer Range: trailer za 2. sezonu serije izaziva putovanjem kroz vrijeme appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.