Novi intrigantni detalji i fotke za Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

četvrtak, 11. listopada 2018. 18:11

Unatoč brojnim fotografijama, trailerima i posterima što pljušte na sve strane čini se da dosta toga ne znamo kada je riječ o filmu Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela). Za one koji prije filma žele upiti sve što postoji prenosimo par novih detalja i ekskluzivne, friško objavljene nove fotografije.
“Scenarij je poput labirinta. Kao da idete niz labirint dok Jo sastavlja priče zajedno s takvom zamršenošću. S vremenom naiđete na poveznice s Harryjem Potterom, i tajne se rastvaraju pred vašim nogama. Do kraja puta mi se čeljust razjapila. Bila je jedna stvar koju nisam nikako predvidio.” – izjavio je Eddie Redmayne koji tumači lik Newta Scamandera.
“Dosta me podsjeća na The Empire Strikes Back. Prvi film je bio tako pozitivan. Bio je sladak i krasan. No ovaj puta svi su pod paljibom. Ljudi će to gledati 100 puta samo da pohvataju sve konce. Poludjet će što će morati čekati na idući nastavak.” – izjavio je Dan Fogler koji tumači susretljivog i iznimno simpatičnog bezjaka Jacoba Kowalskog.
Film radnju prenosi iz New York u Pariz, a Newt se uparuje s Dumbledoreom, svojim najdražim profesorom iz Hogwartsa kako bi svim raspoloživim silama zaustavili zlokobnog Gellerta Grindelwalda.
Glavne uloge u filmu tumače Eddie Redmayne kao Newt Scamander, Jude Law kao mladi Albus Dumbledore, Johnny Depp kao Gellert Grindelwald, Katherine Waterston kao Tina Goldstein, Alison Sudol kao Queenie Goldstein, Dan Fogler kao Jacob Kowalski, Ezra Miller kao Credence Barebone, Zoe Kravitz kao Leta Lestrange, Kevin Guthrie kao Abernathy, Callum Turner kao Theseus Scamander, William Nadylam kao Yusuf Kama, Ingvar Sigurdsson kao Grimmson, Ólafur Darri Ólafsson kao Skender, David Sakurai kao Krall, Brontis Jodorowsky kao Nicolas Flamel, Wolf Roth kao Spielman, Victoria Yeates kao Bunty, Derek Riddell kao Torquil Travers, Cornell S. John kao Arnold Guzman i Claudia Kim kao Maledictus. Režiser filma je David Yates, a scenarij potpisuje J.K. Rowling.
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald u kina stiže 16. studenog.
Fantastic Beasts: The Crimes of GrindelwaldEddie Redmayne – heroj
Fantastic Beasts: The Crimes of GrindelwaldJude Law – profesor
Fantastic Beasts: The Crimes of GrindelwaldJohnny Depp – mračni čarobnjak
Fantastic Beasts: The Crimes of GrindelwaldZoë Kravitz – enigma
Fantastic Beasts: The Crimes of GrindelwaldEddie Redmayne i Callum Turner – braća po oružju
Fantastic Beasts: The Crimes of GrindelwaldPoppy Corby-Tuech – Grindelwaldov saveznik
Fantastic Beasts: The Crimes of GrindelwaldDan Fogler – bezjak
Fantastic Beasts: The Crimes of GrindelwaldKatherine Waterston i Eddie Redmayne – partneri
Fantastic Beasts: The Crimes of GrindelwaldAlison Sudol – čitač umova
Fantastic Beasts: The Crimes of GrindelwaldClaudia Kim i Ezra Miller – Maledictus i bjegunac
The post Novi intrigantni detalji i fotke za Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald appeared first on Inverzija.

Više

Prijavi se