Nove rekordne brzine 5G mreže

četvrtak, 23. ožujka 2023. 08:16

Ericsson i MediaTek rekli su da su postigli rekord brzine 5G veze za agregaciju nositelja (CA). Agregacija je provedena pomoću jednog FDD i tri TDD kanala.
Postignuta je brzina silazne veze od 4,36 Gb/s od četverokomponentnog CA na Ericssonovoj mreži. U testu su korišteni njihovi radiji i MediaTek 5G modem. Dobavljač je dodao da je koristio jedan niskopojasni i tri srednjepojasna kanala u rasponu ispod 7 GHz, gdje se prenosi većina 5G podatkovnog prometa.
Ericsson je objasnio da kombinacija frekvencijskih kanala ima mogućnost ponuditi krajnjim korisnicima brža preuzimanja i streaming za fiksne bežične terminale i pametne telefone uz maksimalnu upotrebu imovine operatorskog spektra. Rezultat testa najnovije je otkriće za koje su tvrdili njih dvoje, a dolazi u trenutku kada Ericsson i njegovi konkurenti nastavljaju paradirati sve boljim mogućnostima svoje 5G opreme.
ictbusiness.info
59

NOVE Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.