Nova tehnologija za iFis Zen Can 3 i Zen Blue 3

utorak, 9. srpnja 2024. 18:46

Tanki uređaji iz serije Zen jedan su od iFi-jevih zaštitnih znakova, čija je namjera postići bodove visokim performansama za slušalice uz visokokvalitetnu konverziju digitalnih signala. Isto vrijedi i za dva nova dodatka u seriji. Posebna značajka svoje najnovije generacije serije, Zen Can 3, iFi ističe integraciju “tehnologije zvučnika xMEMS”. Ovo je namijenjeno slušateljima ponuditi posebnu jasnoću i vjernost zvuka prilikom reprodukcije glazbe.
xMEMS tehnologija se oslanja na silicij
Prema proizvođaču, s xMEMS tehnologijom zvučnika i pogonska jedinica i membrana izrađeni su od silicija; Time se želi osigurati da su fazni pomaci u velikoj mjeri eliminirani. Osim toga, prema iFi-ju, Zen Can 3 drajveri rade gotovo 150 puta brže od tradicionalnih mehaničkih drajvera.
Načini igre i filma na pojačalu za slušalice “Zen Can 3”.
Osim toga, iFi Zen Can 3 nije prikladan samo za glazbu, već ima i različite načine rada za igre i filmove, kao što su dva nova analogna načina EQ koji su prilagođeni igranju i gledanju filmova. Način igre posebno je namijenjen pojačavanju tihih zvučnih efekata. Filmski način rada namijenjen je poboljšanju jasnoće dijaloga.
Specifikacije  iFis Zen Can 3
Novi iFi Zen Can 3 nudi uravnoteženu kontinuiranu izlaznu snagu (RMS) do 2000 mW (pri 64 ohma) i također ima podesivo pojačanje od 0 do 18 dB u koracima od 6 dB za individualnu prilagodbu različitim vrstama slušalica. Krugovi su opremljeni komponentama Panasonic, TDK, MELF, Texas Instruments i muRata. U stupnju pojačala koriste se operacijska pojačala iz serije OV. .
“Zen Blue 3” DAC s aptX bez gubitaka
iFi-jev Bluetooth DAC visoke razlučivosti “Zen Blue 3” namijenjen je kombiniranju bežičnog prijenosa s kvalitetom zvuka bez gubitaka – i opremljen je Bluetooth kodekom aptX. Uređaj ima tri nova načina rada, uključujući Bluetooth RX, TX i DAC, kao i promjenjivi način rada s, prema proizvođaču, niskom latencijom. DAC koristi najnoviju Bluetooth 5.4 tehnologiju i, uz aptX Lossless, također Hi-Res 96kHz putem LDAC i LDHC/HWA. “aptX-Lossless” spada pod “aptX-Adaptive” Bluetooth kodek, koji kombinira nekoliko kodeka s različitim brzinama prijenosa i brzinama prijenosa.
Post Nova tehnologija za iFis Zen Can 3 i Zen Blue 3 je prvi puta viđen na Sat-Multimedia & IT portal.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.