InterSAT odabrao Eutelsat za proširenje svojih satelitskih usluga u Africi

petak, 24. svibnja 2024. 09:15

Photo credit: GETTY IMAGES
Andrija Jovićević
Dugogodišnje partnerstvo za pružanje satelitskih usluga u Središnjoj i Istočnoj Africi putem EUTELSAT 70B satelita Dodaje se postojećem ugovoru za Ka-band na satelitu EUTELSAT KONNECT Isticanje važnosti VSAT usluga za povezivanje udaljenih područja
Eutelsat Group proširio je svoje partnerstvo s InterSAT-om, vodećim afričkim pružateljem satelitskih usluga, kako bi podržao rast InterSAT-ovih usluga za poslovne i maloprodajne korisnike u Africi.
Prema novom ugovoru, InterSAT će dodati Ku-band kapacitet (vrsta frekvencije) iznad Središnje i Istočne Afrike putem Eutelsatovog satelita EUTELSAT 70B, uz već postojeći Ka-band kapacitet na satelitu EUTELSAT KONNECT.
Satelit EUTELSAT 70B, smješten na 70,5° istočno, pokriva široko područje i ima snažan signal za povezivanje.
Hanif Kassam, izvršni direktor InterSAT-a, rekao je: “Sretni smo što opet možemo koristiti Eutelsatov kapacitet kako bismo podržali naš rast u Africi, posebno u udaljenim i slabo razvijenim područjima. Pomoću naših VSAT usluga i infrastrukture, možemo pružiti pouzdanu i pristupačnu vezu udaljenim i nedovoljno opskrbljenim područjima, osiguravajući kvalitetno korisničko iskustvo za naše korisnike.”
Ghassan Murat iz Eutelsata dodao je: “Počašćeni smo što nas je naš dugogodišnji partner InterSAT odabrao za daljnje širenje svojih usluga u Africi. Rast VSAT usluga u Africi pokazuje potencijal ove tehnologije za povezivanje više ljudi i tvrtki, te važnost naših snažnih satelita za pružanje pouzdane veze u najudaljenijim područjima.”
Post InterSAT odabrao Eutelsat za proširenje svojih satelitskih usluga u Africi je prvi puta viđen na Sat-Multimedia & IT portal.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.