HRT 2 uskoro u 4K/UHD

četvrtak, 16. svibnja 2024. 17:54

Andrija Jovićević
Olimpijske igre 2024 u 4K/UHD
Pripremite svoje zemaljske antene, antenska pojačala na stambenim zgradama, hotelima i naravno 4K televizore.
Uzbudljivo je vrijeme za sve ljubitelje sporta dok se svijet priprema za nadolazeću Olimpijadu u Parizu. Ova prestižna manifestacija okuplja vrhunske sportaše iz cijelog svijeta kako bi se natjecali u različitim disciplinama i demonstrirali svoje izvanredne vještine. Ali ove godine, doživjet ćemo Olimpijadu na potpuno novi način.
Uz svečani početak, ova Olimpijada donosi revolucionarnu promjenu gledateljskog iskustva. Zahvaljujući tehnološkim inovacijama, svi će imati priliku uživati u svakom trenutku u izvanrednoj rezoluciji od 4K. 7sat-multimedia/Od otvaranja do zatvaranja ceremonije, svaki detalj će biti kristalno jasan, svaki skok, svaki udarac, svaki trenutak će zasjati u visokoj definiciji.
Pripremite se da se zaronite u svijet sporta kao nikada prije, jer će se svaki pokret, svaki izraz lica sportaša, svaki trenutak slavlja ili tuge prenijeti s nevjerojatnom jasnoćom. Olimpijada u Parizu neće biti samo sportsko natjecanje, već i tehnološko iskustvo koje će promijeniti način na koji svijet gleda sport.
Ali to nije sve. Hrvatska televizija će prenositi najzanimljivije trenutke preko zemaljske televizije na posebnom MUX-u, omogućavajući svim gledateljima da budu uzbuđeni zbog svake akcije i emocija koje Olimpijada donosi.
Nemojte propustiti priliku biti svjedok ovog povijesnog trenutka. Budite spremni, jer Olimpijada u Parizu u 4K rezoluciji će vas ostaviti bez daha.
Trenutni kanali na kojima se planira emitiranje HRT2 u 4K/UHD rezoliuciji:
Sljeme 42ch
Učka 43ch
Vidova Gora 43ch
Belje
Labinštica 43ch
Srđ 29ch
Post HRT 2 uskoro u 4K/UHD je prvi puta viđen na Sat-Multimedia & IT portal.

HTV2 Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.