For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

srijeda, 17. travnja 2024. 23:55

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom For All Mankind, pa je serija upravo dobila obnovu za petu sezonu. Nije da bi nas to trebalo nešto čuditi, tim više nakon još jedne više nego uspješne sezone, koja drži najbolju moguću ocjenu kritike od 100% na stranici Rotten Tomatoes. Serija je svojom bogatom pričom i kompleksnim likovima osvojila gledatelje i uspijela ih zadržati kroz četiri uzbudljive sezone. Za to je uz fenomenalnu glumačku ekipu zaslužna i izvrsna kreativna ekipa serije, poput tvorca Ronalda D. Moorea te showrunnera Matta Wolperta i Bena Nedivija.
“Sa svakom novom sezonom, For All Mankind nastavlja graditi fascinantan svijet i osvajati globalnu publiku kroz visokokvalitetno pripovijedanje koje su tako vješto razvili Ron, Matt i Ben. Ima toliko toga za istražiti, a mi, zajedno s našim partnerima u Sonyju, jedva čekamo uroniti u ovo sljedeće poglavlje zanosnog svemira ‘For All Mankind.'” – izjavio je Matt Cherniss, voditelj programa za Apple TV Plus.
No, ako ste mislili da je tu kraj dobrim vijestima vezanim uz seriju For All Mankind onda ste se prevarili, jer Apple TV Plus proširuje taj svemir spin-off serijom naslovljenom Star City. Seriju će producirati Sony Pictures Television, a glavni dio kreativne snage ostaje isti kao i na originalnoj seriji. Tvorci spin-offa i izvršni producenti su Ronald D. Moore, Matt Wolpert i Ben Nedivi, s tim da su Wolpert i Nedivi također i showrunneri.
Star City će istraživati alternativnu povijest u kojoj je Sovjetski Savez prvi spustio čovjeka na Mjesec. Opisana kao uzbudljiva i paranoična serija, prikazat će živote kozmonauta, inženjera i obavještajaca uključenih u sovjetske svemirske napore. Publika će dobiti uvid u žrtve i rizike koje su ti pojedinci poduzeli kako bi ostvarili napredak čovječanstva od iza Željezne zavjese.
Proširenje svemira For All Mankind ima za cilj uvesti nove slojeve pripovijedanja i neizvjesnosti iz nove perspektive, te se kreativna ekipa nada da će dodati dubinu već izvrsnoj seriji.
The post For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.