Fantastični pilot za cyberpunk seriju Dynamo Dream

subota, 5. lipnja 2021. 22:54

Dynamo Dream je kratki pilot za cyberpunk web seriju koja je vrlo imerzivna. Redatelj i scenarist je Ian Hubert. Kompletan 3D i dizajn je odrađen pomoću Blendera. Hubertu koji je inače VFX stručnjak je trebalo preko tri godine da dovrši pilot, uz pomoć njegovih pratitelja na Patreonu. Glavnu ulogu tumači Kaitlin Romig kao Jo.
Dynamo Dream je zapravo “follow-up” web serija. Originalna web serija je nosila naziv Dynamo i lansirana je 2012. godine, čiju prvu epizodu možete pronaći ispod pilota. Dynamo Dream nastavlja s konceptom, ali s nečim novim. Serija u fokusu ima mladu ženu – Josephine Simon, prati je kroz naizgled normalni dan kroz gusto načičkane ulice okruga Sunset, futurističke metropole ispunjene bespilotnim dronovima, divovskim rakovima mutantima koji blokiraju promet i letećim botovima ubojicama.
Epizoda Salad Mug je vizualno zapanjujuća. Svaki kadar može se zaustaviti i promatrati kako bi se primjetili brojni divni detalji, i svaki sadrži nagovještaje ekspanzivnog svijeta koji se proteže izvan okvira kamere. Svijet je vrlo uvjerljiv i iznenađujuće šarmantan. Iako sliči ostalim mračnim distopijama, mirna atmosfera i trenuci refleksije daju vam do znanja da čovječanstvo nije potpuno izgubljeno u svijetu Dynamo Dreama. Još uvijek ima malih radosti. Svakako preporučamo da pogledate. I iskreno se nadamo da na drugu epizodu nećemo čekati tri godine.
The post Fantastični pilot za cyberpunk seriju Dynamo Dream appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.