Evil: prvi trailer za 4. sezonu nadnaravne serije

četvrtak, 15. veljače 2024. 23:38

Nemamo dobre vijesti za fanove nadnaravne serije Evil (Zlo). Paramount Plus je uz prvi teaser trailer za četvrtu sezonu objavio kako će ona ujedno biti i posljednja sezona. Serija je obnovu za četvrtu sezonu dobila još u lipnju 2022. godine, iako u to vrijeme nije bilo poznato da će to biti posljednja sezona. Nove epizode na Paramount Plus stižu u svibnju, a kako bi serija dobila zaokruženi kraj naručene su dodatne epizode, čija produkcija kreće u narednim tjednima. S obzirom na jako dobre ocjene serije nije logičan ovakav pomalo zbrzani kraj s naručivanjem bonus epizoda da se sve koliko toliko zaokruži, ali ipak se tu radilo o prilično zapostavljenom uradku, koji je zaslužio da se o njemu puno više priča, a time onda skupi i veća baza gledatelja.
“Želimo zahvaliti Paramountu što nam je dao četiri dodatne epizode da okončamo Zlo u velikom stilu. Nedostajat će nam ova serija i glumačka ekipa. Na mnogo načina to je bio projekt iz snova, ali nažalost zlo će nadživjeti Zlo. Vidimo se u svibnju.” – objavili su showrunneri.
Tvorci serije, showrunneri i izvršni producenti su Robert i Michelle King (The Good Wife), a glavnu glumačku postavu čine Katja Herbers kao forenzička psihologinja Kristen Bouchard, Mike Colter kao nekadašnji novinar David Acosta i Aasif Mandvi kao Ben Shakir.
Četvrta sezona pratit će Kristen, Davida i Bena dok se upuštaju u niz novih slučajeva, istražujući sve vrste demonskih najezdi i navodnih čuda. Trojac također ima novog šefa: otac Frank ( Wallace Shawn) preuzima dužnost crkvenog službenika zaduženog za dodjelu njihovih slučajeva, nakon smrti monsinjora Matthewa (Boris McGiver) u trećoj sezoni. Tvorci serije ne žele ići u detalje novih slučajeva, ali su otkrili da će znanost biti glavna tema nove sezone. “Htjeli smo da svaka epizoda sagleda granice znanosti i kada pređe tu granicu u misterij, to može biti tako uznemirujuće. Jezovito je ono što vas zapravo sprječava da se osjećate savršeno kao kod kuće u svijetu.”
The post Evil: prvi trailer za 4. sezonu nadnaravne serije appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.