poster

Kruške i jabuke (21)

Kruške i jabuke, kuharski dvoboj (2015)

kulinarski | Hrvatska
Režiser: Ivan Miladinov

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SEZONA: 9

EPIZODA: 21

SADRžAJ

U 21. emisiji za ekipu "Kruške" natječu se Anita Marić i Carla Astrid Gajšak, inženjerka i profesorica informatike iz Zagreba, a za ekipu "Jabuke" Christian Misirača i Branka Duh, ugostiteljica iz Zagreba.
U Brzoj košari kuhaju profesionalni kuhari Anita Margić i Christian Misirača, a čije jelo, odlučit će prethodno publika u studiju.
Gost kuhar je Ivana Vukmanić.

Slike

Kruške i jabuke (21)Kruške i jabuke (21)Kruške i jabuke (21)Kruške i jabuke (21)Kruške i jabuke (21)Kruške i jabuke (21)Kruške i jabuke (21)Kruške i jabuke (21)Kruške i jabuke (21)Kruške i jabuke (21)Kruške i jabuke (21)Kruške i jabuke (21)Kruške i jabuke (21)Kruške i jabuke (21)Kruške i jabuke (21)

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gastronomad

    image
    Pametne glave kažu da je vreme jedna od najdragocenijih stvari koje imamo. Ekipa Gastronomada i Lepi Brka se sa tim u potpunosti slažu. Za poslednje četiri godine...
  • Kuvarske

    image
    Narodna kuhinja.
  • Kuvaj kao Italijan (2020)

    image
    Jednostavnost Silvijinih obiteljskih recepata vrsta je tradicionalne udobnosti doma, koja podsjeća na čin kuhanja i pripreme hrane koju dijelimo s voljenim...
  • Rreze dielli

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.