poster

Liquid Edge

Liquid Edge (2015)

Extreme Sports | 17.7.24. | 00:00

SEZONA: 1

EPIZODA: 102

SADRžAJ

Liquid Edge ističe sportske vodene avanture iz cijelog svijeta. Prikazujemo vizualno zadivljujuće sportske discipline surfanja, kiteboardinga, vožnje jet-skija, jedrenja na dasci, stojećeg veslanja, ronjenja na dah, vožnje na dasci, skakanja s litica i kajaka na divljim vodama. I sve se svodi na "priču" - profile najboljih vodenih sportaša na svijetu, njihove narativne avanture i njihov "život na rubu".

Slike

Liquid EdgeLiquid EdgeLiquid EdgeLiquid EdgeLiquid EdgeLiquid EdgeLiquid EdgeLiquid EdgeLiquid Edge

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Professional Bull Riders

    image
    The Professional Bull Riders, Inc. je međunarodna organizacija za profesionalno jahanje bikova sa sjedištem u Pueblu, u američkoj saveznoj državi Colorado.
  • UEFA Europa League

    image
    UEFA Liga Evrope godišnje je evropsko fudbalsko klupsko takmičenje organizovano pod okriljem UEFA. Drugo je najvažnije takmičenje za evropske klubove, posle Lige...
  • ATP World Tour Uncovered (2015)

    image
    ATP World Tour Uncovered je emisija koja navijačima pruža nezabeležen pristup iza kulisa najuzbudljivijih teniskih igrača i turnira na svetu. Svaka epizoda traje...
  • Paragliding World Cup

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.