SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - Islands

SADRžAJ

Epizoda istražuje singapurske otoke. Daleko od grada i luke, od pogleda se skriva neistražena divljina. Od opuštenih pješčanih plaža i živopisnih koraljnih grebena do stalne obalne gradnje, na obalama i otocima Singapura žive raznolika zanimljiva stvorenja. Zaronite pod vodu da vidite dinamičan duet Cryptocentrus cinctusa i kozice, otkrijete promjenjive sipe, uronite u mrak sa psoglavom vodenom zmijom i izbjegnete smrtonosnu ribu strijelca. Opustite se na plaži s marljivim rakovicama i makakijima ili se vinite u nebesa i slijedite obitelj malih čigri. Ovo je vodeno putovanje koje istražuje neočekivan svijet singapurskih divljih otoka.

Slike

Grad divljineGrad divljineGrad divljineGrad divljineGrad divljineGrad divljineGrad divljineGrad divljineGrad divljineGrad divljineGrad divljineGrad divljine

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Megaspeed (2014)

    image
    "MegaSpeed" vodi gledatelje u svijet neustrašivih vozača koji su spremni na sve kako bi iskusili adrenalin koji im donosi vožnja ekstremnim brzinama.
  • Geo 360 (1999)

    image
  • Bardovi teatra

    image
    Dokumentarni serijal o poznatim domaćim glumcima teatra
  • Tamo daleko

    image
    Serijal putopisno-dokumentarnih emisija "Tamo daleko" počeo je s emitovanjem u oktobru 2011. godine, i prva je emisija u okruženju koja se bavi dijasporom....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.