poster

Sjedni, odličan!

Sjedni, odličan! (2016)

Educational | Croatia
Director: Alceo Marti

Where to watch
Show not available in country

EPISODE: 4

SYNOPSIS

U razredu učiteljice razredne nastave Nikoline Matovine Hajduk iz zagrebačke OŠ Pavleka Miškine uvijek je veselo, uči se u igri i grupnom radu. Učiteljica je i trenerica brzog čitanja, a kolegama iz cijele zemlje na seminarima neumorno prenosi nove metode poučavanja i motivacije. Opušta se pletenjem, a na treninzima boksa puni energijom za nove ideje koje stalno uvodi u nastavu.
Tehnologija je dobrodošao pomoćnik u nastavi, ne treba je se bojati - moto je kojim se u nastavi vodi učiteljica razredne nastave Josipa Blagus kada sa svojim učenicima iz OŠ Bukovac igra online kvizove i vodi videokonferencije. Trčanje je ispunjava novom energijom i briše negativne misli, planira istrčati polumaraton a berba maslina vraća je u djetinjstvo.
Ana-Marija Jagatić Korenika profesorica je na Zavodu za vinogradarstvo i vinarstvo Agronomskog fakulteta u Zagrebu. Znanstveni interesi vezani su joj uz tehnologiju, kemijski sastav i senzorni profil vina. U slobodno vrijeme i u vlastitom obiteljskom vinogradu vodi brigu o proizvodnji grožđa i vina, a savjetima o vinu pomaže i članovima vinogradarske i vinarske udruge.

Photos

Sjedni, odličan!Sjedni, odličan!

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Mother Angelica Live Classics (1983)

    image
    Flagship EWTN series hosted by Mother Angelica, mother-superior of a Franciscan cloistered monastery and the founder of EWTN network. Features Bible studies,...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.