poster

Sjedni, odličan!

Sjedni, odličan! (2016)

Educational | Croatia
Director: Alceo Marti

Where to watch
Show not available in country

EPISODE: 3

SYNOPSIS

U trećoj emisiji druge sezone emitiranja emisije Sjedni, odličan, donosimo tri nove priče naših sjajnih profesora.
Za doktora znanosti Antu Đereka svijet računala nije samo posao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Istražuje probleme računalne sigurnosti, a karijeru u Googleu bez žaljenja zamijenio je predavanjem i istraživanjem u Hrvatskoj. Mentor je mladim informatičkim genijalcima koji briljiraju u svjetskoj konkurenciji.
Marina Čubrić je profesorica hrvatskog jezika i književnosti u Nadbiskupskoj klasičnoj gimnaziji u Zagrebu. S učenicima je osnovala književni klub "Don Quijote", vodi emisiju o književnosti i jeziku na Radio Mariji, a u slobodno vrijeme u svom vrtu uzgaja razno sezonsko povrće.
Da bi pokazao široj javnosti da je filozofija uvijek aktualna, profesor Sead Alić svoje slobodno vrijeme provodi u Filozofskoj kući i Filozofskom cafeu. Omiljen je među svojim studentima u Koprivnici, a i među članovima svojeg vrlo neobičnog benda Zefir.

Photos

Sjedni, odličan!Sjedni, odličan!

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Mother Angelica Live Classics (1983)

    image
    Flagship EWTN series hosted by Mother Angelica, mother-superior of a Franciscan cloistered monastery and the founder of EWTN network. Features Bible studies,...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.