poster

Seoska gozba

Seoska gozba (2014)

Cooking | Croatia
Director: Zoran Happ

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 2

EPISODE: 8

SYNOPSIS

Seoska gozba ovom epizodom završava svoju drugu sezonu! Podsjetimo, u ovom gastro-putopisno-dokumentarnom projektu u 7 emisija sudjeluju domaćice sa 7 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava iz 7 hrvatskih regija: Snježana Kovač, OPG Kovač iz sela Jaškova kraj Ozlja, Katarina Ciganović, OPG Magare iz Ivanić-Grada, Mirjana Milanković, OPG Milanković iz Vukovara, Marica Jug, OPG Marica Jug iz Nize kraj Našica, Tanja Tošić, OPG Tošić iz Razvođa kraj Drniša, Olgica Škopac, OPG Škopac iz sela Principi kraj Labina i Višnja Kršlin, OPG Kršlin iz Bregane.
U posljednjoj epizodi drugog ciklusa idemo u Grdanjce nedaleko Bregane, na obroncima Žumberačkog gorja. Tamo nas na OPG-u Kršlin čeka naša domaćica Višnja Pavlin sa svojom obitelji i njezinim roditeljima Ružicom i Brankom Kršlin. Na prekrasnom imanju, uz potok Breganu, Kršlinovi uzgajaju potočne pastrve, skupljaju i prerađuju šumske plodove, uzgajaju perad i vijetnamske svinje, a imaju i gotovo 200 godina star mlin koji je još uvijek u funkciji.
Višnja je svojim gošćama za predjelo servirala kukuruzne žgance s pirjanim zeljem i špekom, za glavno jelo poslužila je svoju pastrvu u kukuruznom brašnu nadjevenu vrganjima, a za desert je napravila štrudlu nadjevenu višnjama i sirom.
Višnjin suprug Dražen i otac Branko svoje su gošće poveli u razgledavanje žumberačkog kraja, upoznali su ih s uzgojem pastrvi u ekoparku Divlje vode, a onda su se okušale u paint ballu u najvećem adrenalinskom parku na Žumberku.
U ovoj emisiji doznat ćemo kako su se naše sudionice međusobno ocjenjivale, te ćemo proglasiti pobjednice drugog ciklusa Seoske gozbe u svim kategorijama.

Originalna glazba: Duško Šegvić
Animirana špica: Fabrika, Sarajevo

Photos

Seoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozba

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • James Martin's Great British Adventure (2019)

    image
    Nastavljajući se na uspjeh svojih francuskih i američkih pustolovina, James Martin ponovno putuje. Ovoga puta istražuje svoju domovinu, Veliku Britaniju. U...
  • Saturday Kitchen Best Bites

    image
    The popular cookery show with Matt Tebbutt offers recipes and ideas for mouth-watering food, interviews with great chefs and celebrity guests
  • James Martin's French Adventure (2020)

    image
    James Martin's French Adventure is a documentary show following the famous chef on a special culinary adventure in France, traveling in a Citroen previously...
  • Jamie's 15 Minute Meals (2012)

    image
    Jamie Oliver shows how to cook a meal in just 15 minutes
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.