poster

Šta ima, Hadžifejs?!

Šta ima, Hadžifejs?! (2019)

Entertainment, Talk-show | Bosnia And Herzegovina
Director: Dino Mustafić

Where to watch
Show not available in country
User rating: 9/10
(3 votes)

Senad Hadžifejzović će se u ovom novom show programu izmaći iz politike i uploviti u zabavne vode, što će sigurno biti zanimljivo publici cijele regije. Glavni cilj emisije “Šta Ima? – Hadžifejs“ je zauzeti mjesto najboljeg zabavnog show programa koji dolazi iz Bosne i Hercegovine, ali koji će zavoljeti cijela regija. Redatelj projekta je ugledni Dino Mustafić, kojega publika u BiH jako dobro poznaje po prijašnjim super-uspješnim angažmanima. Očekujemo kako će ova kombinacija dva provjerena asa donijeti emisiju koju će svi s oduševljenjem pratiti. Show će biti interaktivnog tipa s publikom, kako onom u studiju tako i onom putem društvenih mreža. Sve njih i TV gledatelje zabavljat će tri poznata gosta iz cijele regije, ali i bend koji će svirati uživo. Emisija ima i svoje stalne rubrike koje će svima biti iznenađenje i osvježenje.
Show je rađen u koprodukciji OBN Televizije i FACE TV-a.

RECOMMENDATIONS
  • Good Morning Britain (2014)

    image
    Britain's weekday breakfast show on the latest news, weather and sports as well as offering information on entertainment, health and money.
  • Roundtable (2017)

    image
    A discussion programme with an edge. Broadcast out of London and presented by David Foster, it's about bringing people to the table, listening to every opinion,...
  • Father Spitzer's Universe (2015)

    image
    Father Spitzer answers viewer questions on a wide range of subjects, including reason, faith, suffering and the existence of God.
  • This Morning (1988)

    image
    A mix of celebrity interviews, showbiz news, topical discussion, competitions, health, and more.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.