poster

Najlepše narodne pesme

Najlepše narodne pesme

Comedy, Music | Serbia

Where to watch
Show not available in country

Velikim koncertom na Tašmajdanu, koji je na RTS 1 gledalo skoro dva miliona ljudi, završila se televizijska sezona u kojoj se narodna muzika (kroz obiman multimedijalni projekat „60 najlepših narodnih pesama“) vratila na velika vrata u naše domove. Da li je to kraj?

Strahovi Cojleta Manojlovića (velikog poznavaoca narodne muzike i glavnog junaka ovog serijala) da će narodna muzika izgubiti prednost koju je napravila, naterali su ga da osnuje svoju TV produkciju i napravi medijski bum!

Zato ćemo od 21. oktobra, nedeljom na Prvom programu RTS- a gledati emisiju „Najlepše narodne pesme“.

Projekat pokreće Cojle Manojlović, koji živi u delu Srbije gde u četiri sela ima ukupno tek 14 kuća. Saborci u borbi za kulturu su mu komšinica Svetlana (nesuđena pevačica, rođena za poziciju muzičkog urednika u njegovoj firmi) i sestričina Beba iz Beograda (na detoksikaciji od splavarske muzike). Dovoljno brutalna da bude glavni producent.

"Coyle production" želi da se nametne kao dopisništvo RTS- a, da konkuriše za sredstva kod Ministarstva kulture za projekte narodne muzike, a finansije za ovaj prelazni period crpi iz posla snimanja svadbi, krštenja i ostalih veselja...

Ovaj „muzički sitkom“ vodi nas na putovanje koje liči na vožnju ringišpilom u vremenu kulturoloških i medijskih previranja.

Tim emisije je pojačan novim akterima, sada ih je ukupno čak sedmoro.

RECOMMENDATIONS
  • Beavis & Butthead (1993)

    image
    Beavis and Butt-head's lives revolve around three simple things. (1) Barely attending school, which sucks. They do nothing, they learn squat, they know diddly,...
  • The Graham Norton Show (2007)

    image
    Irish comedian Graham Norton hosts his very own talk show.
  • The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (2014)

    image
    Jimmy Fallon hosts the Tonight Show and interviews celebrities, plays games with them and has a musical or comedic guest perform.
  • Big Time Rush (2009)

    image
    A look at life for the members of a boy band who are trying to make it big in the music industry.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.