poster

Pravo na sutra

Pravo na sutra

Documentary | Serbia

Where to watch
Show not available in country

Novi serijal o Kosovu i Metohiji, Pravo na sutra, svakog drugog utorka na Drugom programu RTS-a. Imovina nije pitanje politike, već prava. Bar bi tako trebalo da bude. Ali da je taj pravni put dug i krivudav svedoče desetine hiljada raseljenih koji do svojih poseda na Kosovu i Metohiji ne mogu da dođu godinama. Imanja su morali da napuste, a ko ih i šta sprečava da ponovo njima raspolažu, mnogi od njih svedoče u novom serijalu Radio-televizije Srbije "Pravo na sutra".
Kancelarija za Kosovo i Metohiju i kancelarije pravnih timova projekta "Besplatna pravna pomoć", koji se sprovodi uz podršku Evropske unije, adrese su na kojima zainteresovani građani mogu da potraže pomoć. U kojim slučajevima, pod kojim okolnostima? Kako ti procesi izgledaju i šta vlasnici zatiču kada konačno dođu do svoje imovine?
Svedočenja, problemi, nada u pravdu i rešenja, sve to u 6 emisija serijala "Pravo na sutra", realizovanim u saradnji sa Projektom Evropske unije "Besplatna pravna pomoć" i Kancelarijom za Kosovo i Metohiju.

RECOMMENDATIONS
  • Wheeler Dealers (2003)

    image
    The hosts team up to find and flip serviceable used classic cars. Mike scours the Internet and local trade rags for bargain-priced modern classics needing...
  • Coast (2005)

    image
    The story of the coastline of the UK and her near neighbours.
  • Rick Stein's Long Weekends (2016)

    image
    Popular chef Rick Stein gives the inside track on some of our favourite destinations for a weekend jaunt. Visiting places such as Bordeaux, Berlin, Reykjavik,...
  • The UnXplained (2019)

    image
    The show will explore the facts behind the world's most fascinating, strange and inexplicable mysteries.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.