poster

Kuhinja moga kraja

Kuhinja moga kraja (2017)


Where to watch
Show not available in country
User rating: 8/10
(4 votes)

Serijal prati grupu od sedam žena sa sela koje žive u različitim krajevima zemlje. One putuju vozeći se u maštovito brendiranom mini autobusu, od jednog do drugog seoskog domaćinstva, kroz najrazličitije predele. Svaka emisija ima u fokusu jednu od žena, njeno domaćinstvo, način njenog života, proizvode koji se na njenoj farmi gaje... U takmičarskom delu programa, za svako od tri jela koje priprema (predjelo, glavno jelo, desert), domaćicu ocenjuju njene gošće. Na kraju serijala, domaćica koja je osvojila najviše poena biva proglašena pobednicom serijala i dobija novčanu nagradu od 100000 dinara. Učesnice ovog programa su kako žene koje ceo život žive na selu, tako i one koje su rešile da gradski život zamene za selo, a takvih je svakog dana sve više.

RECOMMENDATIONS
  • James Martin's French Adventure (2020)

    image
    James Martin's French Adventure is a documentary show following the famous chef on a special culinary adventure in France, traveling in a Citroen previously...
  • This Morning (1988)

    image
    A mix of celebrity interviews, showbiz news, topical discussion, competitions, health, and more.
  • Pointless Celebrities (2010)

    image
    Celebrities try to find the most obscure answers to win money for their chosen charities.
  • Entertainment News On 5

    image
    A daily round-up of showbiz news and gossip from around the world, focusing on celebrities, movies, music and entertainment.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.