poster

Nasljednici

LOS HEREDEROS DEL MONTE (2011)

Soap opera | Colombia, United States

Where to watch
Show not available in country
User rating: 8.3/10
(18 votes)

Iako potječu iz siromašnih obitelji, Juana (Mario Cimarro), Pedra (Ezequiel Montalt), Gaspara (Fabián Ríos), Lucasa (Jonathan Islas) i Josea (Jose Luis Resendez) pod svoje su okrilje, pukom srećom, uzeli bogati usvojitelji, koji su ih odgajali kao vlastitu djecu. Sva petorica odrastala su pod istim krovom, u društvu mnogih radnika na velikom obiteljskom posjedu, a u znak zahvalnosti prema svom usvojitelju, g. Emiliju del Monteu, braća su sa zadovoljstvom preuzela nova prezimena. Tijekom svih tih godina živjeli su u idili i savršenstvu jer, osim što su imali sve, momci su se s lakoćom brinuli za obiteljski posao i životinje na najuspješnijem imanju u okolici, „La Arboleda", ne sluteći da će njihova sreća uskoro biti ugrožena! Naime, na dan proslave zaruka Juana i njegove dugogodišnje djevojke Juliete Millan (Margarita Muñoz), obiteljski odvjetnik obavijesti obitelj del Monte o nezamislivoj istini koja se godinama vješto skrivala. Prema oporuci nedavno preminulog Emilia, bogati vlasnik velebnog ranča ima biološku kćer Paulu del Monte (Marlene Favela), prekrasnu, elegantnu i neustrašivu mladu damu koja će istog trena postati i najgora prijetnja petorici braće jer zahtijeva dio očevog nasljedstva, koji joj zakonski i pripada. Bez obzira što je Emilio skrivao njezin identitet od rođenja, Paula će svim silama pokušati zaštititi svoje interese i ispuniti obećanje koje je davno dala svojoj majci, pa čak i živjeti na ranču s braćom ako je potrebno. Paula nije niti zamišljala da će se, usred traganja za pravdom i planiranja osvete, zaljubiti u najstarijeg polubrata Juana prema kojem osjeća snažnu privlačnost. Zbog te neočekivane situacije, Paula će promijeniti svoje prioritete pa će, osim želje da postane vlasnicom obiteljskog posjeda, htjeti osvojiti i Juanovo srce. Nakon njenog pompoznog dolaska na ranč, život posvojene braće više neće biti isti jer će nova „nasljednica" izazvati dosad nezamislive, najljuće reakcije i pobuditi najjače strasti u svim članovima obitelji del Monte!

Glavni direktor američke televizijske i produkcijske kuće Telemundo, Don Browne, i izvršni producenti odlučili su snimiti novu obradu čileanskog hita „Hijos del Monte" iz 2008. godine. Odmah su znali da će se serijal snimati na prekrasnim proplancima Kolumbije, a nisu se dvoumili niti oko odabira protagonista, ali su netom prije početka emitiranja serijala s ponosom objavili priopćenje kako su nakon dugo vremena opet „spojili" dvoje izvrsnih latino glumaca. Nakon što su davne 2002. godine zajedno glumili u telenoveli „Gata Salvaje", Mario Cimarro i Marlene Favela opet su zaigrali ljubavni par. I dok je Cimarro hrvatskim ljubiteljima španjolskih sapunica poznatiji iz serija „Osveta ljubavi" i „Ljubav bez predaje" koje su se emitirale na RTL Televiziji, Favela je ostala zapamćena po ulozi u posljednjoj seriji „Zorro" u kojoj je glumila prije četiri godine. Osim Cimarra, ostalu braću del Monte glume José Luis Reséndez (poznatiji kao Fabrizio iz serije „Slomljeno srce"), Jonathan Islas (utjelovio lik Ricarda u seriji „Najljepši urok"), Ezequiel Montalt ("Anđeo i vrag") i Fabián Ríos, dok nesretnu Julietu glumi lijepa kolumbijska glumica Margarita Muñoz, koju hrvatski gledatelji još nisu imali prilike upoznati.

Iako je Telemundo tek sredinom siječnja ove godine počeo s emitiranjem „Nasljednika", sudeći prema rezultatima gledanosti, ova bi telenovela mogla ostvarili izniman uspjeh dostojan nedostižnog hita "Osveta ljubavi" iz 2003. godine, pogotovo zbog brojnih zanimljivih zapleta koji se događaju već u prvim epizodama. Naime, dolaskom nove negativke na ranč, naizgled savršena braća, njihova rodbina i prijatelji vrlo će brzo skinuti maske, a njihove ljubavne zavrzlame, spletke, svađe, prijevare, prometne nesreće, problemi s alkoholom, vandalizam i pokoji pokušaj ubojstva, gledatelje će zasigurno držati u napetosti! Velika je vjerojatnost da će i hrvatski fanovi španjolskih serijala ubrzo slijediti primjer američkih kolega i rado ostavljati svoje komentare na brojnim internet forumima o tome tko je ljepši, bolji ili dosadniji brat obitelji del Monte, ili pak priznati koji im je najgori ili najbolji ljubavni par ili scena.

Najzgodniji i najpoželjniji mladići u regiji, petorica braće Del Monte, imali su sve što se poželjeti može, ljubav, sreću i bogatstvo. No samo zbog jedne osvetoljubive žene, u jednom su danu izgubili sve što su godinama uspješno gradili! Što im je sudbina namijenila i hoće li ipak naći mir i ljubav, gledatelji će doznati kroz 130 epizoda novog serijala „Nasljednici".

TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.