poster

TV vrtić

TV vrtić

Children, Animated | Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 6.5/10
(6 votes)

„TV vrtić“ je igrano-animirana serija, zabavna i edukativna, namijenjena djeci vrtićke dobi. U nazivu je iskorištena analogija malog vrta i vrtića kao okupljališta najmlađe djece. U TV vrtiću raste čarobno stablo i pod njim se druže prijatelji Mia, Ziz, Roni i Jura. Glumci u kombinaciji s 2D animiranim likovima Ptićem i Krtićem vode gledatelje u svakodnevno istraživanje pojmova, odnosa, predmeta, prirodnih pojava, biljnog i životinjskog svijeta te ostalih tema primjerenih dječjem interesu i dobi. Glumačka igra u studiju dopunjuje se i ilustrira crtanim filmovima vlastite proizvodnje, ilustriranim pričama, dokumentarnim isječcima i izložbom dječjih radova. Vrt, odnosno vrtić zamišljeno je mjesto za igru, druženje, otkrivanje svijeta, odnosa, učenje, odrastanje, odlazak u istraživanje, preuzimanje odgovornosti. Smještanje radnje u prirodu i zelenilo u kojemu raste povrće i cvijeće potaknuto je željom da se djecu usmjeri igri izvan kuće, na otvorenome, i razvija odnos prema okolišu, biljkama, životinjama i prirodnim pojavama.

RECOMMENDATIONS
  • That's Joey (2020)

    image
    Joey is a real prankster and solves everything with humor.
  • Go Jetters (2015)

    image
    Four explorers on a Global adventure. Xuli, Kyan, Lars, Foz. They are the Go Jetters...!
  • Sketchy Comedy

    image
    Sketchy Comedy brings household objects to life and finds out what they're really thinking.
  • Zou (2012)

    image
    Follow a little zebra named Zou on his many adventures. This animated series teaches young viewers valuable lessons about growing up and family, with the help of...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.