poster

Tvoje lice zvuči poznato

Tvoje lice zvuči poznato (2013)

Music, Talk-show | Serbia

Where to watch
Show not available in country
Rating: 7.8/10
User rating: 10/10
(2 votes)

'Tvoje lice zvuči poznato' naziv je šou-programa kakav još nije viđen na našim prostorima. Takmičari daju sve od sebe da dočaraju zadati lik kako bi zabavili publiku i osvojili žiri. Članovi žirija svjesni su da njihov zadatak ocjenjivanja sjajnih izvođača neće biti lak, a kako su i sami iz svijeta šoubiza znaju da nije jednostavno zabaviti nekoga. Takmičiće se 10 popularnih ličnosti iz muzičkog i glumačkog svijeta, čiji je zadatak da imitiraju poznate domaće i strane muzičke zvijezde, ali ne samo glasom, već i pojavom i nastupom. Šou je humanitarnog karaktera, pa će pobjednik novac, prikupljen glasovima, dodijeliti onima kojima su sredstva neophodna.
Jedan od članova žirija je i popularni tv voditelj Ivan Ivanović. "Došao sam ovde da otkrijem da li je teško ili nije teško, razlog zbog koga sam prihvatio svoje angažovanje u ovom šou jer mislim da je zaista super-priča. Deset javnih ličnosti daće sve od sebe da pomognu nekome, bez ikakvih svojih ličnih interesa, glavnu nagradu pokloniće u humanitarne svrhe, a ja kao član žirija imaću to zadovoljstvo da doprinesem da se nekome pomogne. I to je za mene sjajna ideja, i siguran sam da ćemo mi to sve uspeti da izvedemo do kraja serijala na maestralan načiin"-obećava ovaj harizmatični šoumen.
A sami izvođači , znaju koliko je važno, znati iznijeti pjemu- ne samo u vokalnom, nego i u glumačkom izrazu. To nam je potvrdila i Dragana Mirković. Kaže, uloga žirija nikada nije laka, ipak veseli je učešće u novom projektu. "Ovaj šou-program potpuno drugačiji od svega do sada na svim našim televizijama, tako da moram vam reći da se ja već unapred zabavljam, a mogu da zamislim kad budem tamo sela i kad se budu pojavili ljudi koji će ličiti na neke druge ljude, a ja ih poznajem onakvim kakvi u stvari jesu, tako da mi je to već unapred izuzetno, izuzetno zabavno, i jedva čekam najiskrenije, a ja, ko što sam i ovakva kao osoba, automatski ne mogu biti baš strogi član žirija, najiskrenije. Definitivno ću se dobro zabavljati, a samim tim biću vrlo pozitivna i vrlo onako dobronamerna prema svim učesnicima, zato što oni to definitivno zaslužuju."
Šou 'Tvoje lice zvuči poznato' s uspjehom se prikazuje u više od 20 zemalja svijeta, a nesumnjivo će osvojiti simpatije i naše publike. Obavezno pogledajte, jer je riječ o spektaklu o kojem će se dugo pričati!

RECOMMENDATIONS
  • All The Hits, All Night

    image
    Bringing you non-stop hits to see you all the way through the night!
  • VOTW

    image
  • Mellow Magic

    image
    Listen to your favourite chilled out tunes on our Mellow Magic playlist...
  • On the Playlist! Rock Right Now

    image
    The biggest and loudest all new anthems.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.