poster

Meni možeš reći sve

Meni možeš reći sve (2023)

Croatia

Where to watch
Show not available in country

Ekipa RTL Kockice ponovno kreće na put, i to radi promicanja mentalnog zdravlja djece i roditelja. Odlazimo u Istru ne bi li se u emisiji 'Meni možeš reći sve' dotakli tema koje se tiču svih nas, barem u nekom stadiju života. Naša glavna sugovornica dugogodišnja je suradnica RTL Kockice, Sandra Tolić, psihologinja i psihoterapeutkinja specijalizirana za mentalno zdravlje djece i adolescenata.
Tijekom 15 epizoda vodimo vas na putovanje s kojeg ćete se vratiti pametniji i spremniji na svakodnevne izazove roditeljstva. Ovaj serijal u potpunosti je podređen potrebama svake suvremene obitelji te nudi konkretne savjete i rješenja.
Uz to, neizostavan dio emisije 'Meni možeš reći sve' djeca su s kojom iskreno i bez suzdržavanja pričamo o svim temama, čak i onim malo škakljivijima.
Kako se pripremiti za dolazak prinove u obitelj, što je to tantrum, koja je razlika između modernog i tradicionalnog roditeljstva, što smijemo, a što ne u konfliktnim situacijama, kako pristupiti izazovima odvajanja prilikom odlaska u vrtić ili pak koja je razlika između poštovanja i poslušnosti, samo su neke teme o kojima pričamo vikendom u programu RTL Kockice.

TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.