poster

Slučajevi X

Slučajevi X

Documentary, Crime, Magazine | Bosnia And Herzegovina

Where to watch
Show not available in country

Emisija Slučajevi X, koja se nedjeljom u 22 sata emitira u programu Hayat TV-a, jedna je od najgledanijih u BiH, a prepoznatljiva je i van granica naše domovine. Ova specijalistička emisija tretira tamnu stranu života u Bosni i Hercegovini i regionu. Tamo gdje policija ide s upaljenim rotacijama, Slučajevi X dolaze s kamerom. Slučajevi X su specifičan format TV-emisije i prvi kriminalistički magazin u našoj zemlji. Od prve emisije skreće veliku pažnju gledalaca gotovo svakom novom epizodom. I to traje već godinama, od 2007, što potvrđuje gledanost emisije, ali i milionski pregledi na Youtubeu. Primarni cilj emisije jeste da u mladima ne podstiče želju da idu stranputicom, odnosno putem kriminala, da shvate da kriminal nije model ponašanja koji je društveno prihvatljiv. Vremenom, zbog društvenog doprinosa, Slučajevi X su postali višestruko nagrađivana emisija. Gotovo da nema policijske agencije ili uprave u BiH koja, zbog navedenog, nije Slučajevima X javno dodijelila specijalna priznanja i zahvalnice.

RECOMMENDATIONS
  • Swamp Murders (2013)

    image
    Moss-covered trees, dead-end trails, creaky docks and mangrove forests are the ominous backdrops for the murkiest of mysteries.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.