poster

N1 Newsroom

N1 Newsroom

News | Croatia

Where to watch
Show not available in country

U novu sezonu N1 televizija krenula je novim projektom. Emisija N1 Newsroom pod voditeljsko-uredničkom palicom dugogodišnjeg novinara i urednika Domagoja Novokmeta te iskusnog reportera Ivana Skorina emitira se svakog dana u popodnevnom terminu od 16 do 18 sati. N1 Newsroom nastavlja se na cjelodnevno praćenje najvažnijih događaja uživo te donosi epilog dana i analizu najvažnijih priča iz perspektive samih aktera, stručnjaka, ali i N1 reportera koji su razvoj priče pratili na licu mjesta. U studiju N1 Newsrooma svakog će se dana razgovarati s relevantnim gostima - stručnjacima, komentatorima te analitičarima. N1 televizija je, kao i dosad, uživo na svim presudnim lokacijama te prva prenosi izjave ključnih aktera u pričama s terena. Posebna pozornost bit će posvećena društvenim mrežama, glasu građana i to iz minute u minutu. Novinari portala N1 televizije te kolege iz redakcija drugih medija izvještavat će o trendovima i reakcijama na događaje. N1 Newsroom pratite uživo od ponedjeljka do petka od 16 do 18 sati.

RECOMMENDATIONS
  • Perspective

    image
    Every morning, FRANCE 24 speaks to a key business, social or cultural player, or a leading voice in the field of humanitarian action, sport or science.
  • Newsday

    image
    Newsday is presented live from Singapore and London. Babita Sharma in London and Rico Hizon in Singapore deliver an overview of the day's big news stories, as...
  • CNN Newsroom (1989)

    image
    Newsroom is the longest-running show on CNN. It airs twice on weekdays and throughout the day on Saturdays and Sundays.
  • The Vibe

    image
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.