poster

Chasing the Northern Lights

Jakten på nordlyset (2018)

Reality show | Norway

Where to watch
Show not available in country

Iznad arktičkog kruga, na dalekom sjeveru Norveške, gradić Tromso doživljava svojevrsnu zlatnu groznicu. Ljudi iz cijeloga svijeta putuju preko kugle zemaljske kako bi došli u taj arktički grad. Dok turisti traže doživljaj života, ovdašnje stanovništvo traži nešto drugo, zaradu od polarne svjetlosti. Turiste se pokušava očarati doživljajima kao što su safari s kitovima, safari s polarnom svjetlošću, saonice sa psima, sa sobovima, pa čak i domaći viski. U ovom okruženju čarobnih planina i bijeloga snijega dokle pogled seže zbivaju se velike drame, a katkad i sasvim male. Trine je vodičica iz male obiteljske tvrtke na spektakularnom safariju s kitovima. Gunnar je među prvima pokrenuo potragu za polarnom svjetlošću, ali nije uspio održati korak s granom koja se tako brzo širi. Upoznajemo se i s Hans-Olavom, jednim od najvećih igrača u turizmu u Tromsou. Ida je direktorica kampa Tromso. Upoznajemo se i s Kurtom Arildom, vlasnikom kruzera. Slijedimo ljude koji se bore s prirodnim silama u ekstremnim uvjetima, zatim jedni s drugima, a katkad i sa sobom radi ostvarenja svojih snova. Tako je daleko na sjeveru da smo jedva čuli za to mjesto, ali dovoljno je blisko da želimo sudjelovati u toj pustolovini.

RECOMMENDATIONS
  • Bitchin' Rides (2014)

    image
    Dave Kindig, owner and operator of Kindig-It Design turns out one-of-a-kind vehicles for his demanding (and sometimes famous) clientele. Working on all types and...
  • Dr. Oakley, Yukon Vet (2014)

    image
    Every day is a unique challenge for Dr. Michelle Oakley, the only all-species vet for hundreds of miles in the Yukon. Whether wrestling bison, tracking ibex in...
  • My Cat From Hell (2011)

    image
    Jackson deals with cats that are not very well behaved. He helps couples and all sorts of people with their behavioral issues.
  • James Martin's Saturday Morning (2017)

    image
    Saturday Morning with James Martin kick starts the weekend, with the popular chef cooking great recipes and entertaining guests at his own home.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.