poster

Hrvatska zajednica u Čileu

Hrvatska zajednica u Čileu (2019)

dokumentum | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

Na čileanskoj Akademiji za jezik, koja ima 34 člana, gotovo trećina su hrvatskog podrijetla. Hrvati su u toj zemlji uspješni i u politici, u gospodarstvu posebno te u kulturi i sportu. Naša ekipa istražila je brojne dosad neobjavljene podatke i fotografije, od prvih dolazaka najviše Bračana u Čile krajem 19. stoljeća, pa do njihovog života danas, od Antofagaste na sjeveru do Punta Arenasa na jugu.
Dokumentarna serija od pet 25-minutnih epizoda snimljena je u produkciji Programa za Hrvate izvan RH, a autori su novinari redakcije na španjolskom jeziku i povratnici iz Južne Amerike Mariana Veronica Campera i Damian Bazan Mamić. Tekstove čitaju Doris Vučković i Drago Celizić.

AJáNLáSOK
  • Ola Polonia - Polacy w Brazylii i Ameryce Południowej

    image
  • Zoom In (2008)

    image
    An exciting dive into the production of the hottest movies. Get the insiders' look at the budget, the crew, and the actors, all in under seven minutes.
  • Wissen vor acht - Zukunft (2011)

    image
  • Vad Kanada (2017)

    image
    We see how the seasons affect animals in their habitat, and how each species cope at that season of the year. Beautiful photography and narrated by Dr. David Suzuki.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.