Grill Tour with Primoz

Grill Tour with Primoz (2018)


További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

Primoža već poznajemo iz njegovih emisija "U kuhinji s Primožem" i "Iz vrta na stol: Najbolje od Slovenije", u kojima je proputovao Sloveniju sa svojom prijenosnom kuhinjom i predstavio slovenske regije iz kulinarskog kuta. Ove sezone Primož je ponovno na putu.
Ovoga nas puta Primož vodi na roštilj-putovanje kroz Balkan, posjećujući Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu. Na svakoj će se lokaciji susresti sa zanimljivim domaćinima te će zajedno pripremati tipično tradicionalno jelo s roštilja za tu zemlju/regiju. Također će predstaviti svaku lokaciju/regiju i njezine tradicionalne običaje vezane za hranu s roštilja i njezinu pripremu. Uživat ćemo gledajući pripremanje roštilja u prekrasnim prirodnim okruženjima južnog Balkana.

AJáNLáSOK
  • A Főzés Öröme (2020)

    image
    Soha nem volt alkalmasabb idő arra, hogy ismét felfedezzük a főzés örömét. Nagy-Britannia egyik legnépszerűbb televíziós szakácsa, Ainsley Harriott ismert...
  • A Place in the Sun (2000)

    image
    British couples wishing to buy a property in a sunny foreign country are shown three or four places found by the show's researchers. The presenter (currently...
  • Echtes Leben (1967)

    image
  • Organic Panic (2014)

    image
    Organic Panic challenges what has become the conventional wisdom of a global movement that affects every area of our lives.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.