poster

Kitchen Hero: Rediscovering The Irish Kitchen

Kitchen Hero: Rediscovering The Irish Kitchen (2014)


További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

Donal Skehan se u ovoj sezoni vraća starim receptima Theodore Fitzgibbon prema kojima su kuhali naraštaji koji su imali na raspolaganju puno manje sastojaka nego Donalovi vršnjaci, ali su svejedno kuhali puno više.
Današnji mladi navikli su pronaći tajlandski zeleni curry na svakom jelovniku u Irskoj, a divlja kupina im zvuči egzotičnije od limunove trave te kupuju češće kokosovo mlijeko nego mlaćenicu. Divno je imati toliko izbora na raspolaganju, no Donal smatra da bi bilo šteta da strana jela potisnu ona domaća, stoga je odlučio posvetiti seriju tradicionalnim Theodorinim receptima.
U novim epizodama Donal će ponovno otkriti stare običaje i metode proizvodnje maslaca, zatim kako se ručno muze krava, kopa vrt i priprema jelo na ognjištu, baš onako kako se to radilo na farmama prije samo 40 godina.

AJáNLáSOK
  • Alpha Centauri (1998)

    image
  • La peinture française autour du monde (2020)

    image
  • Autókereskedők (2003)

    image
    The hosts team up to find and flip serviceable used classic cars. Mike scours the Internet and local trade rags for bargain-priced modern classics needing...
  • Fashion Destination

    image
    A glamorous & entertaining journey into some of the world's exotic and fashionable destinations, with access to some of the best and hottest events, beautiful...
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.