poster

Nevolje jednog Branimira

Nevolje jednog Branimira (1982)

családi, gyermekek | Yugoslavia

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 8.5/10
(2 szavazatokat)

Dječak Branimir i njegova obitelj se često sele jer je Branimirov otac građevinar i mijenja posao gotovo svake godine. Seleći se iz jednog mjesta u drugo, Branimir mijenja i dom, i školu, i prijatelje, što za jednog dječaka njegovih godina nije najsretnije rješenje. Ipak, pokušava se uklopiti. Najdraže mu je istraživati mjesto u koje se doseli. Ovog puta otkriva stari mlin uz rijeku. U njemu živi pomalo otkvačeni mještanin kojem lokalni dječaci smještaju osvetu. Branimir je svjedok njihove nepodopštine i pokušava je ispraviti...

AJáNLáSOK
  • From Night to Day

    image
    Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Sky,Starry Nights,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Moonlight.
  • Once Upon a Time

    image
  • Rise & Shine with BabyTV Friends

    image
    Oliver, Toto's Kindergarten, Songs & Rhymes, Happy Birthday to You, In the Animal World, Draco,Songs & Rhymes, Jump Out of Bed Sleepy Head
  • Briko

    image
    Meet Briko and his best friend Hepi! Every episode, they'll open a new mystery box, packed with artistic projects for you to try! Don't miss Briko.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.