Slatki piknik crtana je serija od 14 petominutnih epizoda, napravljena prema knjizi Thé Tjong-Khinga, ilustratora kinesko-indonezijskog podrijetla koji živi u Nizozemskoj.
Za svoje ilustracije knjiga za djecu tri puta je nagrađen nagradom Gouden Penseel.
Tjong-Khingova istoimena slikovnica objavljena je u 13 zemalja diljem svijeta.
Serija je namijenjena djeci predškolskog uzrasta, a kroz zgode i nezgode simpatičnih likova kao što su psi, miševi, lisac, žaba, gušter, jazavac, ovce ili mačka djeca se mogu zabaviti i ponešto naučiti. Svaka epizoda zbiva se na pikniku, a u središtu je priče kolač koji je nestao. Priču o nestanku kolača u svakoj epizodi pratimo iz perspektive druge životinje, od kojih svaka ima svoje objašnjenje o tome što se dogodilo. Tako je priča ponekad napeta kao krimić ili je zabavna i smiješna.
Na kraju će krivac biti pronađen i sve, naravno, sretno završava...

A csatornákon volt:

m2  

AJáNLáSOK
  • Thomas, a gőzmozdony (1984)

    image
    This popular series follows the adventures of Thomas the Tank Engine and all of his engine friends on the Island of Sodor.
  • A Garfield-show (2008)

    image
    A pussycat lives in a middle town where Jon Arbuckle lives. Garfield goes on adventure and explores the difference of good and bad.
  • Állati küldetés (2010)

    image
    Csatlakozz Chris és Martin Kratt kalandjaihoz, kövesd nyomon, milyen vadon élő állatokkal találkoznak, hogyan kapcsolódik össze a tudomány és a szórakozás! Ismerd...
  • Férjek gyöngye (1998)

    image
    A csomagszállító szolgálatnál dolgozó Doug Heffernannek jó élete van: van egy csinos felesége, Carrie, egy nagy tévéje és vannak jó barátai, akikkel tévét nézhet....
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.