poster

Jura Hura

Jura Hura (2009)

családi | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Értékelés: 7.0/10
Felhasználói értékelés: 10/10

Serija Jura Hura namijenjena je djeci od 8 do 12 godina. Prateći pustolovine grupe djece, serija u igranoj formi objedinjuje elemente zabavnih i edukativnih sadržala, kombinirajući ih i s drugačijim formama poput stripovskog pristupa naraciji. Serija ima 10 polusatnih nastavaka.

Jura Hura (Andrej Mokos) je najstarije dijete u obitelji Hura, koji svake nedjelje čuva svoga mlađeg brata Buru (Franko Majdak) jer su im roditelji zaposleni i nedjeljom. Tako za braću Bura nedjelje postaju dani za avanture u koje se upuštaju sa svojim prijateljima i susjedima poput sestrične Alohe (Vita Bogdanić) s Havaja te susjede Oli (Marija Tramišak). Kako ne bi bili bez kontrole odraslih, otac Hura zamolio je g. Ferdinanda Budickog (Damir Šaban) da ih vozi na izlete, ali i pazi da iz radoznalosti ne upadnu u nevolje. Najviše problema djeci zadaju susjed Mika Pajs (Kristijan Ugrina) i njegov nećak Mali Pajs (Jakov Novoselac), koji se stalno trude poremetiti djeci njihove planove.

Glazbu za seriju skladao je Mario Borščak, autori i izvođači glazbe za špicu su Kawasaki 3p, autor špice i grafike je Bruno Razum.
Direktor fotografije: Josip Ivančić

AJáNLáSOK
  • Kisvárosi doktor (2004)

    image
    Examining different species of animals as they grow to adulthood and learn life lessons that are sometimes difficult.
  • Lena Lorenz - Szülésznő az Alpokban (2015)

    image
    Lena Lorenz szülésznőként dolgozik egy berlini kórházban. A munkával telt napjai kimerítőek és stresszesek, ezért úgy dönt, hogy szülőfalujába, Himmelsruhba, a...
  • Unomattina (1986)

    image
  • EWTN Live (2002)

    image
    Father Mitch Pacwa hosts this interview series designed to teach and prepare people for evangelism. Whether the topic is Protestant theology or the nature and...
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.