poster

Tragovi

Tragovi (2016)

dokumentum | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

Tragovi otkrivaju ekskluzivne informacije o događaju koji je prije deset godina potresao Hrvatsku . Nova TV u ponedjeljak, 7.ožujka predstavlja novu dokumentarnu emisiju ''Tragovi'', koja donosi neke od najzagonetnijih i najtežih zločina koji su se dogodili na području Hrvatske. Za idejni koncept i sadržaj zaslužan je urednik i voditelj ove emisije Domagoj Mikić, nagrađivani novinar koji je svoje novinarsko iskustvo i znanje pokazao dosad kroz brojne reportaže iz gospodarstva, politike i kriminala u informativnom programu Nove TV, te kao član tima istraživačkog magazina Provjereno.
Dokumentarna emisija ''Tragovi'' ovog ponedjeljka prikazat će zločin koji je svojevremeno potresao Hrvatsku, iz perspektive svih sudionika koji su na izravan ili neizravan način uključeni u sam događaj. Tako su za emisiju ''Tragovi'' pred kamerama Nove TV, po prvi puta govorili i stručnjaci iz policije i Državnog odvjetništva koji su radili na konkretnom slučaju koji će se emitirati u ponedjeljak od 22:30 sati. Uz njih, Domagoj Mikić razgovarao je i s obiteljima žrtve, ključnim svjedocima te će sve izjave biti prikazane u emisiji. Osim izjava, kriminalistička priča se dodatno prati kroz snimane rekonstrukcije samog zločina, kao i najavama voditelja sa lokacije koja je dio samog zločina.

AJáNLáSOK
  • Gut zu wissen

    image
  • Show Me Where You Live (2017)

    image
    'Show Me Where You Live (Habiter Le Monde)' is a documentary series that aims to answer the following question: How can human beings claim ownership to a space so...
  • Hogyan készült? (2001)

    image
    Tudjuk-e, hogyan készülnek a körülöttünk lévő hétköznapi tárgyak, amelyeket oly nagy természetességgel használunk? Honnan ered a ragasztószalag? Vagy a WC-ülőke,...
  • 42 - The Answer to Almost Everything (2021)

    image
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.