poster

Lying Heart

Corazón que miente (2016)

szappanopera | Mexikó

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 1/10

éVAD: 1

RéSZ: 62

TARTALOM ISMERTETő

Lety prekida vezu sa Santijem kako je ne bi povrijedio. Marielino putovanje sa Santiagom podsjeća je na Alonsa i njihovu ljubav. Leonardo odlazi u crkvu u spomen na Daniela. Leonardo govori Marieli o večeri kad je s Danielom otišao u "Barba Azul" kako bi špijunirao tetu Marthu. Sara u ormaru nalazi sef i Lucíjino pismo Leonardu. Otvori ga, pročita i iznenadi se. Odluči ga odnijeti Leonardu. Alonso odlazi Marieli i upita je zašto se nije htjela udati za njega. I Leonardo želi taj odgovor. Njih se dvojica posvađaju, a Alonso ode. Sara ode Leonardovoj kući i daje mu pismo. Kaže mu da je on Alonsov otac.
Originalna priča: Caridad Bravo Adams
Adaptacija i nova verzija: Antonio Abascal, Dante Hernández i Carlos Daniel González

Fényképek

Lying HeartLying HeartLying HeartLying HeartLying HeartLying HeartLying HeartLying HeartLying HeartLying Heart

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Álom és szerelem: Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Álomhotel (2004)

    image
    A sorozat minden egyes epizódja más helyszínen, egy egzotikus üdülőhelyen játszódik, ahol megismerhetjük a szállodai személyzet, a helyi lakosok és néhány...
  • Utta Danella: Életünk titkai (2000)

    image
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.