poster

Život teče dalje

A VIDA DA GENTE (2011)

dráma, romantikus | Brazília
Rendező: Jayme Monjardim

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 1/10

éVAD: 1

RéSZ: 17

TARTALOM ISMERTETő

Manuela pozove Rodriga da se doseli Inái. Marcos i Dora se susretnu. On joj kaže da moraju razgovarati i njih se dvoje nađu u kafiću. Lúcio kaže Manueli da je zabrinut zbog Evina psihičkog stanja. Rodrigo posjeti Anu sa kćeri, zaspi i sanja kako se Ana probudila. Celina razgovara s Rodrigom o Aninom vegetativnom stanju i savjetuje mu da živi svoj život i ne čeka da se ona probudi. Alice kaže Suzani i Cíceru da želi naći svoga biološkog oca. Cícero se zbog toga naljuti. Dora i Marcos se poljube u restoranu. Jonas odlazi bratu i nudi mu veliki iznos za donaciju sperme. Eva odlazi na sastanak udruge ljudi čiji je član obitelji u komi. Lourenço razgovara sa Celinom o Jonasovoj ponudi. Ona se razočara i odluči ga ostaviti.

Fényképek

Život teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče dalje

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Álom és szerelem: Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • A Grace klinika (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Álom és szerelem: Inga Lindström (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
  • Álomhotel (2004)

    image
    A sorozat minden egyes epizódja más helyszínen, egy egzotikus üdülőhelyen játszódik, ahol megismerhetjük a szállodai személyzet, a helyi lakosok és néhány...
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.