poster

Život teče dalje

A VIDA DA GENTE (2011)

dráma, romantikus | Brazília
Rendező: Jayme Monjardim

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 7/10

éVAD: 1

RéSZ: 6

TARTALOM ISMERTETő

Eva obeća Vitóriji da se ništa neće promijeniti u vezi s Anom i treninzima, ali moli je da se ne miješa u djevojčin privatni život. Dora ostavlja kćer kod Vitórije da se igra sa Sofijom. Marcos pozove Doru da mu pomogne napraviti pizzu za djecu. Ana s Júliom odlazi u park i tamo susretne Rodriga. Ana predstavi Júliju kao svoju sestru, a Rodrigo joj povjeruje. Eva nazove Anu, te ona odlazi, a da nije razgovarala s Rodrigom. Ana se slika za novu pokroviteljevu reklamu. Cris upoznaje Vivi u salonu za ljepotu. Nanda kaže tijekom večere da je Eva rodila dijete. Jonas na to kaže da je obavio vazektomijiu. Cris se uznemiri. Iná i Laudelino odlaze na put u Porto Alegre u posjet Ani i Manueli. Eva šalje kćeri da se negdje drugdje sastanu s bakom. Jonas kaže odvjetniku da ukine Evinu alimentaciju. Nakon što je Iná vidjela Júliju, shvaća što se Ani događa, te odlazi razgovarati s Evom. Ona i Manuela odlaze na fakultet gdje Ana ugleda Rodriga.

Fényképek

Život teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče dalje

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Álom és szerelem: Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • A Grace klinika (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Álom és szerelem: Inga Lindström (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
  • Álomhotel (2004)

    image
    A sorozat minden egyes epizódja más helyszínen, egy egzotikus üdülőhelyen játszódik, ahol megismerhetjük a szállodai személyzet, a helyi lakosok és néhány...
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.