poster

Ja sam tvoja sudbina

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

szappanopera | India

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 77

TARTALOM ISMERTETő

Kao što se očekivalo, Ramakant vrijeđa Anćal. Optuži je da mu je oduzela sve dobro u njegovu životu, uključujući i Đajinu djecu. Anćal se slomi i sprema se otići, no ugleda Đajinu majku Bharati. Zamoli Ravikanta da je upozna s njom. On joj kaže kako to nema smisla jer Bharati ne govori niti išta razumije. Anćal odlazi k Bharati i priznaje joj da je odgovorna za Đajinu smrt. Objasni joj razloge zbog kojih se želi udati za Siddhartha. Želi se brinuti za djecu. Zamoli je za blagoslov i slomi se. Čudesno, Bharati počne pomicati ruku.
Bharati pomakne ruku i prisloni je na Anćalinu glavu i time joj daje blagoslov za udaju. Anćalinoj sreći nema kraja i ona se vraća u Pune. Hariman, Siddharth, Dhirađ i Lalita odlaze k Anćal nakon što im se cijeli dan nije javila. Anćal stiže i svima ispriča kako joj je Bharati dala blagoslov, no Lalita i ujna joj ne žele vjerovati...

Fényképek

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.