poster

Ja sam tvoja sudbina

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

szappanopera | India

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 76

TARTALOM ISMERTETő

Anćal je zadovoljna razvojem situacije. Njezina želja da nadoknadi Đaju djeci napokon se ostvaruje. No, Ajuš nije zadovoljan. Siddharth mu pokušava objasniti da postoji razlog njegove ženidbe s Anćal, no Ajuš to ne prihvaća. Ujak uvjerava ujnu da Anćal ne čini ništa loše udajom za Siddhartha. Podsjeća je na vrijeme kada je Anćal ostala bez roditelja, a ona ju je spremno prihvatila kao svoju kćer. Ujna nekako pristane otići Siddharthovoj kući kako bi dogovorili datum vjenčanja. Lalita ne propušta priliku da odgovara ujnu od toga vjenčanja. Kaže joj da će Anćal, kao ona, uvijek biti pomajka djeci. Djeca, kuća, pa i sam Siddharth će uvijek pripadati Đaji. Ovo pogodi ujnu i ona kaže da se Anćal i Siddhart mogu vjenčati jedino ako Anćal dobije blagoslov od Đajina oca Ramakanta.
Hariman se ne slaže sa Šobhinim i Lalitinim uvjetom, no Anćal inzistira da ode u Mumbai i od Ramakanta zatraži blagoslov jer će samo tako udovoljiti ujni. Lalita obavijesti Ćanćal o tome da Anćal dolazi u Mumbai, a Rekha smisli plan..

Fényképek

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Hegyimentők (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.