poster

Tvoja sam sudbina

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

szappanopera | India

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 23

TARTALOM ISMERTETő

Anćal odlazi podučavati djecu, a Ajuš je polako počinje prihvaćati. Primjećuje da je on zbog nečega nesretan i shvati da on želi sudjelovati na školskome natjecanju, no ne može jer učiteljica želi da sudjeluje njezin sin. Anćal razgovara s učiteljicom i sazna da je učiteljica zabrinuta jer je Ajuš neobično šutljiv nakon majčine smrti i smatra da neće moći recitirati na natjecanju, no Anćal je uvjerava da je Ajuš neće iznevjeriti. Učiteljica dopušta Ajušu da sudjeluje na natjecanju, a on želi recitirati nedovršenu pjesmu koju je napisala Đaja.
Anćal pomaže Ajušu da dovrši pjesmu, a Ćanćal i svekrva nastavljaju kovati planove kako bi je se otarasile. Siddharth je uzrujan zbog Ćanćalinog lošeg ponašanja prema Anćal i predloži Anćal da djeca dolaze k njoj na poduke. Sudip se i dalje pita zašto Anćal sve to radi i zašto su joj ta djeca na prvome mjestu u životu...

Fényképek

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.