poster

Tvoja sam sudbina

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

szappanopera | India

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 22

TARTALOM ISMERTETő

Anćal odlazi podučavati djecu. Ćanćal je vrijeđa i govori joj kako je došla uzeti novac jer je donirala krv. Nakon toga joj kaže kako djeca odlaze u Mumbai i kako se neće više vratiti. Đajin otac prima poziv iz Mumbaija iz kojeg saznaje da ne smije dovesti djecu jer će ona podsjećati baku na izgubljenu kćer Đaju. On to ne želi slušati i odluči ih ipak povesti sa sobom. Dolazi u bolnicu i shvati da je Saćin već pušten, te da ga je Siddharth odveo kući. To ga razbijesni.
Saćin ne želi ići u Mumbai s djedom jer tata ne ide s njim. Anćal kaže Saćinu da nitko ne smije tjerati djecu ako ona to ne žele. Ramakant je bijesan i prekida sve veze s tom obitelji. Ćanćal brizne u plač i moli strica da joj obeća da će ponovno doći zbog nje. Anćal susreće Siddhartha i ispriča mu se što se miješa u obiteljske probleme. Ona vjeruje da je djed prekinuo vezu s obitelji zbog nje. Tada joj Siddharth kaže da ga Đajin otac nikada nije prihvatio. Siddharth i Đaja su se vjenčali iz ljubavi, no Đajini roditelji nikada ga nisu prihvatili.

Fényképek

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Hegyimentők (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.