poster

Tvoja sam sudbina

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

szappanopera | India

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 5

TARTALOM ISMERTETő

Nakon što je pročitala Đajinu osmrtnicu, Anćal sazna da je Đaja umrla istoga dana kada su se susrele, i to u autobusnoj nesreći. U šoku je kad shvati da je Đaja bila u autobusu u kojem je trebala biti ona, te da je poginula. Slomljena Anćal otputuje u SAD. Đajina osmrtnica je izašla u novinama zahvaljujući Ćanćal i njezin muž se jako naljuti na nju zbog toga. Svi su zabrinuti jer bi djeca mogla saznati za majčinu smrt. Đajin najstariji sin Ajuš vidi osmrtnicu i sazna istinu, no odluči o tome šutjeti.
Đajinoj djeci nedostaje majka jer se njihova baka i strina ponašaju loše prema njima i ne brinu se za njih. Anćal je žalosna jer sebe krivi za Đajinu smrt. Prošla su tri mjeseca. Djeca još ne znaju da im je majka poginula. Ćanćal tuče djecu pa jednoga dana njih troje odluče pobjeći od kuće. Nitko ne zna kamo su otišli i svi se zabrinu. U međuvremenu Anćal se vraća kući na odmor nakon završenog tromjesečja. Promijenila se. Od vedre i vesele djevojke postala je tiha, Anćal kakvu njezina obitelj ne prepoznaje. Svi se zabrinu.

Fényképek

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Hegyimentők (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.