poster

Hazreti Merjem, serija

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

szappanopera | India

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 1/10

RéSZ: 4

TARTALOM ISMERTETő

Ne znajući što se dogodilo Đaji, zahvalna Anćal se priprema za odlazak u SAD. Jako je uzbuđena i ujna joj sprema mnogo hrane koju će ponijeti sa sobom jer se želi uvjeriti da neće gladovati. Sudip nazove Anćal i moli je da večera s njim prije odlaska te joj se sprema priznati da je voli. Odvede je kući, a Anćalin rođak mu zabunom daje knjigu i njezinu putovnicu. Đajina maka ostane nijema nakon što sazna da joj je kći mrtva. Ramakant, Đajin otac, okrivi Siddhartha i njegovu obitelj jer smatra da se nisu dobro brinuli o njegovoj kćeri jer su se njih dvoje vjenčali bez njegova dopuštenja te zato ne može oprostiti ni prihvatiti Siddhartha.
Ćanćal i svekrva kore djecu zbog malih nestašnosti. Đajina obitelj ne želi im reći istinu. Ćanćal kaže svome suprugu da ljudi moraju saznati za Đajinu smrt i da će ona u sljedeća dva dana učiniti nešto kako bi svi za to saznali. Anćal i njezina obitelj odlaze u zračnu luku i Anćal im ispriča priču o ženi koja joj je prepustila svoju autobusnu kartu te da joj je zbog toga jako zahvalna. Čekajući svoj let, Anćal ugleda Đajinu osmrtnicu u novinama.

Fényképek

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.