poster

Dolina sunca

Dolina sunca (2009)

romantikus, dráma | Horvátország
Rendező: Nikola Ivanda

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 10/10

éVAD: 1

RéSZ: 111

TARTALOM ISMERTETő

Svi su iznenađeni, a posebno Julija, Evinom kandidaturom za gradonačelnicu Jablanova. I dok Eva mrtva hladna iznosi razloge zbog kojih bi upravo nju trebali izabrati, Julija je u potpunom šoku. Nataša se iznenadi kada ju Lada zamoli da joj bude vjenčana kuma. Karlo je ipak malo sumnjičav na Sonjino priznanje da se viđa s oženjenim muškarcem, ali da se ne radi o nekome koga on poznaje. Dok Andrija pokušava oraspoložiti Juliju, Eva je uvjerena da će od mještana skupiti dovoljno potpisa za kandidaturu. Nataša pred Ladom i Augustinom izrazi želju za povratak na posao. Kristijan povjeri Ireni svoju zabrinutost za Adelu. Eva primjećuje napetost između Ruže i Nikole, koji je svoj glas dao Juliji. Kristijan se iznenadi kada mu Eva kaže da se kandidirala za gradonačelnicu. Ruža vidi da Sofijin potpis ne odgovara rukopisu u pismu. Eva se neugodno iznenadi kada od Stele čuje da je o tužbi protiv Skoke razgovarala s Julijom. Ivan ponudi Mateju da se doseli k njima dok mu se otac ne oporavi.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fényképek

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Utta Danella: Életünk titkai (2000)

    image
  • Álomhotel (2004)

    image
    A sorozat minden egyes epizódja más helyszínen, egy egzotikus üdülőhelyen játszódik, ahol megismerhetjük a szállodai személyzet, a helyi lakosok és néhány...
  • Álom és szerelem: Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • A Grace klinika (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.