SADRžAJ

Michelle Yip inspektorica je hongkonške policije i majstorica u borilačkoj vještini kung fu. U nju je zaljubljen njezin čest pratitelj Michael Wong, pripadnik zrakoplovne sigurnosne službe. Na jednom letu dođe do prepada kako bi se oslobodio zarobljeni mafijaški šef, no Michelle i Michael, uz pomoć japanskog inspektora Interpola Petera Yamamota to spriječe, pri čemu obojica mafijaša izgube život. Dvojica njihovih bliskih prijatelja i njihova krvna braća, također mafijaši, odluče se nakon toga osvetiti Michelle, Michaelu i Peteru. Prvo stradaju Peterova supruga i kćerkica...
Ugledni i nagrađivani hongkonški direktor fotografije David Chung povremeno se bavio i režijom, a jedan od njegovih uspješnih redateljskih projekata jest i ovaj film značajan i po tome što je u njemu legendarna akcijska zvijezda kineskih kinematografija Michelle Yeoh (Sutra nikad ne umire, Tigar i zmaj) ostvarila jednu od svojih prvih uloga. "Royal Warriors" uzbudljiv je akcijski film s nizom izvanrednih borilačkih i pirotehničko-akcijskih prizora, sigurno i pregledno režiran, s karizmatičnim glumcima u glavnim ulogama.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.