SADRžAJ

Cjelovečernji dokumentarni film o usponima i padovima djece u šoubiznisu, s intervjuima i istraživanjima o životu i karijeri najpoznatije bivše djece glumaca na svijetu.
DJECA ŠOUBIZNISA cjelovečernji je dokumentarni film o usponima i padovima djece u šoubiznisu, s intervjuima i istraživanjima o životu i karijeri najpoznatije bivše djece glumaca na svijetu. Film režira bivše dijete glumac, a sada redatelj Alex Winter. „Ovaj mi je projekt vrlo blizak srcu, rođen iz mojih vlastitih iskustava u šoubiznisu, počevši kao dijete na Broadwayu“, rekao je Winter koji je karijeru započeo na pozornici u „Kralj i ja“ i „Petar Pan“ prije nego što je na kraju postigao kultni status glumeći s Keanuom Reevesom u franšizi „Bill i Ted“.

Fotografije

Djeca šoubiznisaDjeca šoubiznisaDjeca šoubiznisaDjeca šoubiznisaDjeca šoubiznisaDjeca šoubiznisaDjeca šoubiznisaDjeca šoubiznisaDjeca šoubiznisaDjeca šoubiznisa

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.