SADRžAJ

Ova jeziva drama govori o seljaku (Jesper Christensen) koji teško živi u Danskoj u 19. stoljeća i koji protivno svom moralu mora sklopiti dogovor s bogatim susjedom kako bi osigurao opstanak svoje obitelji tijekom oštre zime.
PRIJE MRAZA pripovijeda tragičnu priču o seljaku iz koji teško živi u Danskoj u 19. stoljeća i koji protivno svom moralu mora sklopiti dogovor s bogatim susjedom kako bi osigurao opstanak svoje obitelji tijekom oštre zime. Godinama se Jens (Jesper Christensen) borio za opstanak na surovom, jalovom komadu zemlje. Gubitak obiteljskog bogatstva duboko se osjeća i dodatno ga naglašavaju imućni mještani. Župnik ih ponizi premjestivši ih dalje od oltara u crkvi te je Jens sada na meti Gustava, bogatog Šveđanina koji želi proširiti svoje posjede. S dolaskom zime, Jens mora birati između udaje voljene kćeri i gubitka jedinog načina na koji mu obitelj može preživjeti.

Fotografije

Prije mrazaPrije mrazaPrije mrazaPrije mrazaPrije mrazaPrije mrazaPrije mraza

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.