Ocjena: 5.7/10
Ocjena korisnika: 6.7/10
(12 glasova)

SADRžAJ

Kada strast i mržnja nemaju granice, ne smijemo očekivati mogućnost milosti, pokazat će nam par bjegunaca, Richard Gere i Kim Basinger, u ovome uzbudljivom trileru o policajcu koji će u pokušaju osvete ubojstva svoga partnera naći ljubav svog života.
Kada čikaški policajac-odmetnik Eddie Jillette (Richard Gere) načuje kako će se u gradu pojaviti par u potrazi za plaćenim ubojicom te da je žena, Michel (Kim Basinger), neodoljiva ljepotica, odluči se pretvarati kako je upravo on ubojica. Operacija, međutim, pođe po krivu, te Eddiejev partner biva ubijen. Slijedeći Michel u New Orleans, Eddie shvaća kako ona pripada tajanstvenom Losadu (Jeroen Krabbé), s kojim se sukobljava odmah po dolasku na Jug. Kidnapiravši Michel u planu istjerivanja Losada na otvoreno, Eddie saznaje kako Michel nije nimalo kriva za sve što se desila, nego je i sama žrtva otmice i ucjene. Eddie i Michel počinju se zaljubljivati jedno u drugo...

Fotografije

Bez milosti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.