SADRžAJ

Kada dovitljiva, ali nesamostalna studentica (Stephanie Simbari) pomogne svojoj najboljoj prijateljici (Allie Gallerani) naći dečka, ostaje zapostavljena te je prisiljena prvi se put suočiti s realnostima odrasle dobi.
KAO DAMA slijedi Allie (Stephanie Simbari), istodobno urnebesnu lajavicu i briljantnu introvertkinju, dok se bori da pronađe svoje mjesto na prestižnom sveučilištu. Allie koči njezina sklonost da jednostavno nabaci trenirku, naruči dostavu hrane i gleda Netflix dok učinkovito izbjegava zapreke u svom životu – preferirajući tračeve i humor umjesto napornog rada i nalaženja konkretnih rješenja. Međutim, kad njezina najbolja prijateljica i društveni oslonac, Kort (Allie Gallerani), počne izlaziti sa studentom na razmjeni, Allie je prepuštena samoj sebi; pije, izlazi na spojeve i proklinje svoje sazrijevanje u mladu ženu s taktom i gracioznošću kugle za rušenje.

Fotografije

Kao damaKao damaKao damaKao damaKao damaKao damaKao damaKao damaKao damaKao dama

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.